20/3/24

Cassoletes d’asbargínyia i moniato

 


Avui vos porto una recepta per a fer ben senzilla que podeu preparar al vostre batch cooking setmanal i el dia que l’hagueu de fer, només caldrà enfornar-la i minjar.

Ingredients:

2 asbargínyies tallades a rodanxes i cuites al vapor

2 moniatos cuits al forn

1 ceba grossa sofregida

100g tomaca en conserva triturada

Sal

Pebre

Herbes provençals

Sèsam

Llevadura nutricional

 

Preparació:

Pelem los moniatos i los tallem a rodanxes.

Salpebrem al gust les rodanxes de moniato i asbargínyia.

Preparem les cassoletes i a cadascuna posem una cullerada de tomaca, una rodanxa d’asbargínyia, una rodanxa de moniato, una mica de ceba sofregida. I anem repetint fent capes fins que la cassoleta quede plena.



Per damunt hi tirem una mica de sèsam, llevadura nutricional i herbes provençals.

Ho posem al forn a 180º fins que veiguem que estigue dorat per damunt i ja podrem servir.

A vegades és qüestió de combinar les coses d’una manera més atractiva, perquè també mingem pels ulls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada