15/3/24

Abadejo en carxofes

 

Ingredients:

8 lloms d’abadejo

8 carxofes

2 cebes grosses

½ primentó roig

1 tomaca

1 dent d’all

200ml caldo verdura

Farina de cigrons

Oli d’auliva

Sal

Pebre negre

 

Preparació:

Si ho feu en abadejo salat, dessalarem l’abadejo la nit abans canviant-li 3 vegades l’aigua. Si no, no cal fer aquest pas.

Pelarem les cebes i les tallarem a juliana.

Ratllarem la tomaca.

Netejarem lo primentó i tallarem a daus.

A una cassola posarem un bon xorro d’oli i sofregirem la ceba, lo primentó, la tomaca i la dent d’all.

Passarem l’abadejo per la farina de cigrons i lo fregirem volta i volta.


Pelarem les carxofes i les tallarem a galls.

Quan ja estigue lo sofregit fet, afegirem les carxofes, salpebrarem i saltejarem uns 5 minuts.

A continuació afegirem lo caldo de verdura i l’abadejo.

Ho dixarem coure a foc lent uns 25-30 minuts.

Després dixarem reposar una mica i ja podrem servir.

Aquests és un d’aquells plats que està més bo l’endemà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada