Ingredients:
8 lloms d’abadejo
8 carxofes
2 cebes
grosses
½ primentó
roig
1 tomaca
1 dent d’all
200ml caldo
verdura
Farina de
cigrons
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Preparació:
Si ho feu en
abadejo salat, dessalarem l’abadejo la nit abans canviant-li 3 vegades l’aigua.
Si no, no cal fer aquest pas.
Pelarem les
cebes i les tallarem a juliana.
Ratllarem la
tomaca.
Netejarem lo
primentó i tallarem a daus.
A una
cassola posarem un bon xorro d’oli i sofregirem la ceba, lo primentó, la tomaca
i la dent d’all.
Passarem l’abadejo
per la farina de cigrons i lo fregirem volta i volta.
Pelarem les carxofes i les tallarem a galls.
Quan ja estigue lo sofregit fet, afegirem les carxofes, salpebrarem i saltejarem uns 5 minuts.
A continuació afegirem lo caldo de verdura i l’abadejo.
Ho dixarem
coure a foc lent uns 25-30 minuts.
Després dixarem reposar una mica i ja podrem servir.
Aquests és un d’aquells plats que està més bo l’endemà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada