23/1/24

Curry de cigrons i préssec

 

Una recepta d’aquelles per fer en quatre coses del rebost.

Ingredients:

1 ceba grossa

1 dent d’all

1 pesteta

4 talls de préssec en conserva

400g cigrons cuits

400g tomaca en cosnerva

1C garam masala

Sal

Oli d’auliva (podeu fer-ho amb oli de coco)

 

Preparació:

Pelem la ceba i la tallem a trossos. Poem un bon xorro d’oli a la cassola i la saltegem en la pesteta trencada (per a que pique més) i la dent d’all pelada i trinxada.


Escorrem bé los cigrons.

Escorrem bé los talls de préssec i los tallem a daus.

Tallem les tomaques a daus.

Afegim al sofregit de la cassola lo garam massala, lo préssec i los cigrons. Saltegem un parell de minuts i afegim la tomaca. Salem al gust.

Dixem coure uns 30-40 minuts per a reduir la salsa i barrejar sabors.

Servim i gaudim. 

És un plat perfecte per a la carmanyola.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada