4/10/23

Lasanya de carabassó

 


Una lasanya lleugera amb pocs carbohidrats.

Ingredients:

3 o 4 carabassons grans

500g tomaca en conserva

200g xampinyons

100g panís cuit

150g pastanaga cuita al vapor

2 cebes

1 dent d’all

Formatge vegà (o aquell que més vos agrade per gratinar)

Sal

Oli d’auliva

Pebre negre

 

Preparació:

Pelem i trinxem una ceba i la dent d’all.

Fem la salsa de tomaca tot sofregint amb una mica d’oli una ceba amb la dent d’all. A continuació hi afegim la tomaca i anem reduït. Salpebrem al gust.

Una vegada reduït ho triturem tot.

Mentrestant podem anar preparant la resta d’ingredients.

Pelem les cebes i les tallem a rodanxes.

Netegem los xampinyons i los tallem a làmines.

Tallem els pastanagues a daus.

Netegem los carabassons i los tallem a làmines de 0’5 cm aproximadament.

Muntem la lasanya tot posat una mica de salsa de tomaca al fons de la safata que aneu a utilitzar.

Posem una capa de làmines de carabassó i a sobre repartim una mica dels ingredients que tenim preparats. Salpebrem al gust.



Anem fent així fins a fer 4 capes d’ingredients i 5 de carabassó.

Cobrim la última capa de carabassó amb abundant salsa de tomaca.

Per sobre hi ratllem formatge vegà.

Ho enformen i coem a 180º uns 30-40 minuts tot depenent d ela potència del vostre forn i di voleu lo carabassó una miqueta cruixent o que quede ben tendre.


Serviu acabat de fer o us prepareu un bon plat de carmanyola.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada