Una lasanya lleugera amb pocs carbohidrats.
Ingredients:
3 o 4
carabassons grans
500g tomaca
en conserva
200g
xampinyons
100g panís
cuit
150g
pastanaga cuita al vapor
2 cebes
1 dent d’all
Formatge vegà
(o aquell que més vos agrade per gratinar)
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Pelem i
trinxem una ceba i la dent d’all.
Fem la salsa
de tomaca tot sofregint amb una mica d’oli una ceba amb la dent d’all. A continuació
hi afegim la tomaca i anem reduït. Salpebrem al gust.
Una vegada reduït
ho triturem tot.
Mentrestant podem
anar preparant la resta d’ingredients.
Pelem les
cebes i les tallem a rodanxes.
Netegem los xampinyons
i los tallem a làmines.
Tallem els
pastanagues a daus.
Netegem los
carabassons i los tallem a làmines de 0’5 cm aproximadament.
Muntem la
lasanya tot posat una mica de salsa de tomaca al fons de la safata que aneu a
utilitzar.
Posem una
capa de làmines de carabassó i a sobre repartim una mica dels ingredients que
tenim preparats. Salpebrem al gust.
Anem fent així fins a fer 4 capes d’ingredients i 5 de carabassó.
Cobrim la
última capa de carabassó amb abundant salsa de tomaca.
Per sobre hi ratllem formatge vegà.
Ho enformen i coem a 180º uns 30-40 minuts tot depenent d ela potència del vostre forn i di voleu lo carabassó una miqueta cruixent o que quede ben tendre.
Serviu acabat de fer o us prepareu un bon plat de carmanyola.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada