29/9/23

Amanida de quinoa

 

Una recepta perfecta per a la carmanyola.



Ingredients:

250g quinoa

200 g xampinyons

4 tomaques

1 ceba tendra

2 alvocats

Pipes de girasol

Llavors de nigella

Sal

Oli d’auliva

Pebre negre

 

Preparació:

Rentem i bullim la quinoa. Quan estigue feta la reservem.

Netegem, tallem a làmines los xampinyons i los saltegem en un xorro d’oli d’auliva a la paella.

Tot això ho podem preparar al nostre batch cooking setmanal o la nit anterior, així estarà ben fresquet. Si no, també podeu fer una amanida templada.

Netegem els tomaques i la ceba i ho tallem a daus.

Pelem i tallem a daus l’alvocat.

Repartim la quinoa als plats i a sobre la resta d’ingredients. Acabem lo plat en les pipes de girasol i la nigella. Un bon xorret d’oli d’auliva i salpebrem al gust.

  

Bon profit!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada