Una recepta perfecta per a la carmanyola.
Ingredients:
250g quinoa
200 g
xampinyons
4 tomaques
1 ceba
tendra
2 alvocats
Pipes de
girasol
Llavors de
nigella
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Rentem i
bullim la quinoa. Quan estigue feta la reservem.
Netegem,
tallem a làmines los xampinyons i los saltegem en un xorro d’oli d’auliva a la
paella.
Tot això ho
podem preparar al nostre batch cooking setmanal o la nit anterior, així estarà
ben fresquet. Si no, també podeu fer una amanida templada.
Netegem els
tomaques i la ceba i ho tallem a daus.
Pelem i
tallem a daus l’alvocat.
Repartim la quinoa als plats i a sobre la resta d’ingredients. Acabem lo plat en les pipes de girasol i la nigella. Un bon xorret d’oli d’auliva i salpebrem al gust.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada