Sóc afortunada de tenir amics que volten pel món i que sempre me porten cosetes bones per minjar com la crema de festucs que utilitzaré avui.
Ingredients:
2 maçanes
2 ous
¼ tassa llet
avena
Ratlladura 1
mandarina
Canyella
Farina
d’arròs
16g
llevadura en pols
Crema de
festucs
Xips de
xocolata
Preparació:
Batem los
ous en la llet d’avena. Afegim la ratlladura de mandarina i la canyella.
Afegim la farina d’arròs i la llevadura i barregem bé.
Netegem les
maçanes, traiem el cor i les tallem a làmines.
Precalentem lo
forn a 180º.
Preparem los
motlles de magdalena de la mida que desitgeu.
Al cul del motlle posem uns trossets de maçana i al damunt una mica de massa. Ompliu lo motlle ¾, penseu que ha de pujar.
Al damunt hi posem una mica de crema de festucs.
I finalment per sobre uns quants xips de xocolata.
Enfornem. Depenent
de la mida de les magdalenes, tardareu entre 10 i 20 minuts en coure-les. Jo n’he
fet de xicotetes (d’una mossegada) i de mida “normal”.
Un cop cuites, les dixeu gelar damunt d’una reixa i ja vos les podreu minjar.
Al seu unes magdalenes que queden humides per la maçana, si en un parell de dies no vos les heu de minjar, millor guardar-les a la nevera per evitar que se facen malbé ràpid.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada