Ingredients:
100g
xampinyons
100g
portobello
1 grapat
trompetes
Ceps deshidratats
1 ceba
grossa
1 dent d’all
4 tasses de
polenta
1 tassa d’aigua
2 tasses
caldo verdura
400ml crema
vegetal
1c tartufata
Sal
Oli d’auliva
Preparació:
Netegem bé
los xampinyons i los portobello i los tallem a làmines.
Netegem les trompetes
i les tallem per la mitat.
Rehidratem los
ceps en una tassa d’aigua, los colem i reservem l’aigua d’hidratació.
Pelem i tallem
la ceba a trossets menuts.
Pelem i
trinxem la dent d’all.
Posem un
xorro d’oli a la paella i sofregim la ceba i l’all.
Afegim los bolets i los coem bé.
Una vegada cuits afegim la crema vegetal i la tartufata. Salem. Coem a foc lent durant uns 10 minuts.
Mentrestant coem la polenta amb lo caldo vegetal i la tassa d’aigua on hem hidratat los ceps sense parar de remenar.
Si voleu una
polenta en un textura encara més cremosa, afegiu una tassa més d’aigua, al
gust.
Servim la polenta als plats amb la salsa de bolets al damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada