3/11/22

Polenta amb salsa de bolets

 

 

Ingredients:

100g xampinyons

100g portobello

1 grapat trompetes

Ceps deshidratats

1 ceba grossa

1 dent d’all

4 tasses de polenta

1 tassa d’aigua

2 tasses caldo verdura

400ml crema vegetal

1c tartufata

Sal

Oli d’auliva

 

Preparació:

Netegem bé los xampinyons i los portobello i los tallem a làmines.

Netegem les trompetes i les tallem per la mitat.

Rehidratem los ceps en una tassa d’aigua, los colem i reservem l’aigua d’hidratació.

Pelem i tallem la ceba a trossets menuts.

Pelem i trinxem la dent d’all.

Posem un xorro d’oli a la paella i sofregim la ceba i l’all.


Afegim los bolets i los coem bé.

Una vegada cuits afegim la crema vegetal i la tartufata. Salem. Coem a foc lent durant uns 10 minuts.

Mentrestant coem la polenta amb lo caldo vegetal i la tassa d’aigua on hem hidratat los ceps sense parar de remenar.

Si voleu una polenta en un textura encara més cremosa, afegiu una tassa més d’aigua, al gust.

Servim la polenta als plats amb la salsa de bolets al damunt.

 

*Podeu acabar de completar lo plat acompanyar-lo en un ou ferrat o poché.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada