17/2/22

Enrotllats d’espinacs, feta i ou

 


Ingredients:

1 massa de pasta fullada sense gluten (o normal)

4C paté d’espinacs i anacards

100g feta

3 ous

Sèsam

Sal

Pebre negre

 

Preparació:

Bullim 2 ous.

Precalentem lo forn a180º.

Estenem la massa de pasta fullada i la untem amb lo paté d’espinacs i anacards.

Desfem lo formatge feta pel damunt.

Pelem los ous i los fem a trossets al damunt. Salpebrem.


Enrotllem la massa i en un ganivet l’anem tallant a rodanxes.

Ho posem damunt del mateix paper vegetal a una llanda de forn.

Batem l’ou restant i pintem los rotlles.

Per sobre hi triem una mica de sèsam.

Posem al forn i coem uns 10-15 minuts fins que veiem que la massa esta cuita i doradeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada