1/2/22

Cinnamon rolls (sense gluten)

 



Una versió casolana que he adaptat a sense gluten ni làctics.

Ingredients:

200g farina d’avena

200g farina d’arròs

25g llevadura fresca

50ml aigua tèbia

100ml llet d’ametlla tèbia

50g oli d’auliva

1 ou

Sal

30g sucre de coco

Per al farcit:

60g panela

Canyella

Nou moscada

20ml llet d’ametlla

1 /2 tassa anous pelades i fetes a trossets

 

Preparació:

He preparat la massa amb la Magimix Cook Expert, però ho podeu fer manual o amb la màquina que tingueu.

Desfem la llevadura en l’aigua i la llet a l’olla inox programant: EXPERTO 30s v8.

Afegim la farina, l’oli, l’ou, lo sucre i un polsim de sal. Programem: PA/BRIOCHE 2min v5.


Quan acabe, dixem reposar 1 hora.

Barregem la panela en canyella al gust i una mica de nou moscada. També les anous.

Traiem la massa i li donem forma de rectangle.

Pintem la massa amb la llet d’ametlla, per sobre repartim la barreja de la panela i les espècies. 

Ho enrotllem i tallem a rodanxes.


Ho anem posant a una llanda de forn coberta de paper vegetal.

Dixem reposar 30min.

Precalentem lo forn a 200º.

Pintem los rolls en la llet que mos queda i ho enformen uns 15-20 minuts (tot dependrà del vostre forn).

Dixem gelar damunt d’una reixa i ja podeu gaudir.

Ah! Si vos agraden una mica calentets, també si val! ;)

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada