Aquest mes vos porto un llibre carregat de receptes senzilles i pràctiques que segur que podeu adaptar per a tota la família si voleu compartir les receptes.
Cuina per a dos de Cornelia Adam.
I aquí la recepta que vos proposo:
Ingredients:
3/4l caldo
de verdures
1C curry
2 dents d’all
200g
gentilles grogues (jo he utilitzat gentilles taronja)
1 pastanaga
2c crema de
llet (jo he utilitzat crema vegetal)
100g games
pelades
1c sèsam
negre
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
Preparació:
Pelem la
pastanaga i la ratllem.
Jo ho he fet
amb lo processador d’aliments de la Magimix Cook Expert amb el disc de ratllar fi, el núm 2. Sinó ho
poem fer amb un ratllador.
Després a la olla inox posem les gentilles, lo caldo de verdures, lo curry, la dent d’all. Programem: COCCIÓN / COCCIÓN LENTA.
En acabar, afegim la crema vegetal i salpebrem. Ho triturem tot programant: EXPERTO V.18 1 MIN.
Si no tenim Magimix Cook Expert, ho bullim fins que
les gentilles estiguen cuites i després triturem amb un processador d’aliments.
Mentrestant saltegem
les gambes amb l’altra dent d’all trinxada.
Servim la crema amb les gambes, la pastanaga ratllada i lo sèsam.
Si voleu una crema més suau (queda prou espessa), afegiu una mica més de caldo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada