7/12/21

Un llibre, una recepta (48). Crema de gentilles taronja amb gambes

 

Aquest mes vos porto un llibre carregat de receptes senzilles i pràctiques que segur que podeu adaptar per a tota la família si voleu compartir les receptes.

Cuina per a dos de Cornelia Adam.


 
Helena aquesta vegada s'ha animat a preparar la mateixa recepta, però visionant-la a la seua manera. Ella no li ha posat crema de llet i li ha afegit més verduretes.



I aquí la recepta que vos proposo:

 

Ingredients:

3/4l caldo de verdures

1C curry

2 dents d’all

200g gentilles grogues (jo he utilitzat gentilles taronja)

1 pastanaga

2c crema de llet (jo he utilitzat crema vegetal)

100g games pelades

1c sèsam negre

Sal

Pebre negre

Oli d’auliva

 

Preparació:

Pelem la pastanaga i la ratllem.

Jo ho he fet amb lo processador d’aliments de la Magimix Cook Expert amb el disc de ratllar fi, el núm 2. Sinó ho poem fer amb un ratllador.


Després a la olla inox posem les gentilles, lo caldo de verdures, lo curry, la dent d’all. Programem: COCCIÓN / COCCIÓN LENTA.

En acabar, afegim la crema vegetal i salpebrem. Ho triturem tot programant: EXPERTO V.18 1 MIN.

Si no tenim Magimix Cook Expert, ho bullim fins que les gentilles estiguen cuites i després triturem amb un processador d’aliments.

Mentrestant saltegem les gambes amb l’altra dent d’all trinxada.


Servim la crema amb les gambes, la pastanaga ratllada i lo sèsam.

Si voleu una crema més suau (queda prou espessa), afegiu una mica més de caldo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada