Avui anem a Grècia amb aquest pastís salat.
Ingredients:
1kg espinacs
400g
formatge feta
2 ous
1 manollet
de cebollí
Pasta filo
Oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Preparació:
Precalentarem
lo forn a 200º,
Netegem bé
los espinacs i los saltegem en un xorret d’oli.
Desfem lo feta a un bol.
Barregem lo feta en lo cebollí, los ous i los espinacs.
Pintem bé en oli una llanda de forn.
Hi posem
dues o tres fulles de pasta filo que tallarem a la mida de la llanda.
Les pintarem bé en oli.
A sobre abocarem lo farcit.
Taparem amb
dues o tres capes més i les pintarem bé en oli.
Ho posarem al forn i coure fins que estigue doradet i l’ou ben quallat.
Podrem minjar-lo acabat de fer o gelat, com més vos agrade.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada