17/11/21

Risotto de carabassa, xampinyons i pèsols

 


Ingredients:

1ceba

1 pesteta

1 tassa de carabassa cuita al forn tallada a daus

1 tassa de pèsols

8-10 xampinyons

300g arròs

1l caldo de verdures

Parmesà ratllat

Sal

Oli d’auliva

 

Preparació:

Netegem i tallem la ceba menuda.

Trinxem la pesteta.

Posem un xorro d’oli a la cassola i afegim la ceba i la pesteta. Sofregim.


Netegem los xampinyons i los tallem a làmines.

Afegim los xampinyons al sofregit. Salem al gust.

Afegim l’arròs i sofregim una mica.

Posem la mitat del caldo de verdura i los pèsols. Salem i dixem coure.

Anirem afegint caldo a mesura que veiguem que l’arròs ho necessite.

A mitant cocció afegirem la carabassa.


Quan l’arròs estigue casi cuit, afegirem lo parmesà, remenarem bé, apagarem i foc i dixarem que s’acabe de coure.

Servim acabat de fer.


 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada