Ingredients:
1ceba
1 pesteta
1 tassa de
carabassa cuita al forn tallada a daus
1 tassa de
pèsols
8-10
xampinyons
300g arròs
1l caldo de
verdures
Parmesà ratllat
Sal
Oli d’auliva
Preparació:
Netegem i
tallem la ceba menuda.
Trinxem la
pesteta.
Posem un
xorro d’oli a la cassola i afegim la ceba i la pesteta. Sofregim.
Netegem los xampinyons i los tallem a làmines.
Afegim los xampinyons al sofregit. Salem al gust.
Afegim l’arròs i sofregim una mica.
Posem la mitat del caldo de verdura i los pèsols. Salem i dixem coure.
Anirem afegint
caldo a mesura que veiguem que l’arròs ho necessite.
A mitant
cocció afegirem la carabassa.
Quan l’arròs estigue casi cuit, afegirem lo parmesà, remenarem bé, apagarem i foc i dixarem que s’acabe de coure.
Servim acabat
de fer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada