5/10/21

Aigua de gerds (Eau de framboises)

 


Aquest mes amb Cooking the Chef ens hem endinsat a la gastronomia del Segle d’Or francès (Le Grand Siègle, s. XVII). Gràcies al llibre: Vatel et la naissence de la gastronomie: recettes du Grand Siècle, vos porto la recepta d’avui.

Ah! I si teniu ganes de cine gastronòmic, podeu vore aquesta pel·lícula, un clàssic: Vatel. A l’apartat Mediateca Gastronòmica d’aquest blog, teniu més recomanacions.

Ingredients:

1 litre d’aigua

500g de gerds

150g de sucre (jo he utilitzat panela i n’he posat la meitat)

 

Preparació:

Netegem los gerds i los triturem en un processador d’aliments.



Afegim la panela i ho tornem a triturar.

Afegim l’aigua, ho tapem i ho dixem infusionar 1 hora a temperatura ambient.

Ho colem en un xino o una tela o bé en un coladoret finet.




Ho posem a la nevera i servim ben fresc.

Si voleu vore altres receptes que han preparat bloggers que participen, visiteu: Cooking the Chef.

5 comentaris:

  1. Qué bebida tan sencilla y tan deliciosa a la vez. Me ha gustado mucho.

    ResponElimina
  2. Simple y refrescante. Probaré empleando fresas.
    Besos

    ResponElimina
  3. a mi también me llamaron mucho la atención las aguas con sabores. Me guardo tu receta!!
    un besito

    ResponElimina
  4. Una gran receta y muy apetitosa... me bebería ahora mismo un vasito.
    Gracies per participar! sempre per aqui. Un petò.

    ResponElimina
  5. Por acá ya comienzan a verse los días más cálidos, veo esta agua y me encanta el color, precisa para acabar con esa sed que en días de verano se hace más fuerte
    besos

    ResponElimina