Ingredients:
1 roll de
pasta brick (o en fulles)
2C de cada
de fruits secs i llavors variades (avellanes, anous, anacards, pipes de
carabassa, llavors de ruella...)
2 maçanes
grossetes
Oli d’auliva
Canyella
Preparació:
Precalentem lo
forn a 180º.
Posem a la cuba
menuda del processador d’aliments de la Magimix
Cook Expert i triturem durant 30 segons. Si ho voleu més fi, o com una
pasta, feu-ho més estona, al gust.
Si no teniu processador, ho podeu fer a un morter.
Pelarem les maçanes i les tallarem ben finetes. Jo he utitlizat lo disc de tallar número 2 del processador d’aliments de la Magimix Cook Expert i enseguida ho he tingut tallat ben fi. També podeu utilitzar una mandolina si teniu.
Tallarem la pasta brick a quadrets. La untarem en oli i la posarem als motlles de magdalenes. Posarem un parell de capes a la base i un parell a sobre en acabar de farcir.
Ho farcirem en la maçana i los fruits secs i llavors fent capes.
Untarem en oli la última capa de pasta i ho enfornarem uns 25-30 minuts (tot dependrà del vostre forn) i ho traurem quan estigue doradet.
Posarem canyella per sobre i servirem.
Ho podem minjar templat o gelat, com més vos agrade.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada