3/10/21

Cassoletes de maçana, fruits secs i llavors

 


Ingredients:

1 roll de pasta brick (o en fulles)

2C de cada de fruits secs i llavors variades (avellanes, anous, anacards, pipes de carabassa, llavors de ruella...)

2 maçanes grossetes

Oli d’auliva

Canyella

 

Preparació:

Precalentem lo forn a 180º.

Posem a la cuba menuda del processador d’aliments de la Magimix Cook Expert i triturem durant 30 segons. Si ho voleu més fi, o com una pasta, feu-ho més estona, al gust.




Si no teniu processador, ho podeu fer a un morter.

Pelarem les maçanes i les tallarem ben finetes. Jo he utitlizat lo disc de tallar número 2 del processador d’aliments de la Magimix Cook Expert i enseguida ho he tingut tallat ben fi. També podeu utilitzar una mandolina si teniu.

Tallarem la pasta brick a quadrets. La untarem en oli i la posarem als motlles de magdalenes. Posarem un parell de capes a la base i un parell a sobre en acabar de farcir.

Ho farcirem en la maçana i los fruits secs i llavors fent capes.

Untarem en oli la última capa de pasta i ho enfornarem uns 25-30 minuts (tot dependrà del vostre forn) i ho traurem quan estigue doradet.

Posarem canyella per sobre i servirem.

Ho podem minjar templat o gelat, com més vos agrade.

 

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada