29/9/21

Cigrons en salsa

 



Una recepta que podeu preparar en antelació per al vostre batch cooking setmanal.

 

Ingredients:

200g cigrons

1 ceba grossa

1 dent d’all

4 tomaques

1 pastanaga

1 tros alga kombu

Sal

Oli d’auliva

Pebre

 

Preparació:

Posem a remulla los cigrons la nit abans.

Per coure’ls los posarem a l’olla inox de la Magimix Cook Expert en lo trosset d’alga kombu i abundant aigua. Taparem i programarem EXPERTO 40min 100º.


Depenent de la mida dels cigrons necessitareu més temps o menys. Aquestes eren xicotets.

Si no teniu Magimix Cook Expert los podeu coure en l’olla a pressió (uns 20min) o bé amb una olla normal. Llavors necessitareu 1h i 30 min aproximadament.

Quan estiguen cuits los escorrerem, traurem l’alga i reservarem.

Si ne feu més que menos i los voleu guardar o congelar, guardeu-los en lo seu propi suc per a una millor conservació.

Preparem la salsa amb la mateixa Magimix Cook Expert.

Pelem i tallem la ceba a trossos grossos, pelem la dent d’all i ho posem tot a l’olla inox en un bon xorro d’oli. Programem COCCIÓN/ DORAR.

Mentrestant pelem les tomaques i la pastanaga. Quan acabe de dorar-se la ceba, ho afegim a l’olla inox, salpebrem i programem: EXPERTO 20 min v2 90º.

Quan acabe, triturem programem: EXPERTO 1min v18.

Si no teniu la Magimix Cook Expert feu lo sofregit de la manera tradicional a la paella i després ho passeu pel túrmix.

Sempre podeu fer més salsa i guardar-la per a un altre plat.

Afegim los cigrons i programem: EXPERTO 2min 100º.

.

I ja podrem servir o guardar a la nostra carmanyola per a portar-ho a la feina.

Aquesta és d’aquelles receptes que l’endemà de fer-al està més bona que acabat de fer.

Ah! I si vos ve de gust també lu podeu donar un toquet picant amb una mica de curry o pesteta.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada