Una recepta que podeu preparar en antelació per al vostre batch cooking setmanal.
Ingredients:
200g cigrons
1 ceba
grossa
1 dent d’all
4 tomaques
1 pastanaga
1 tros alga
kombu
Sal
Oli d’auliva
Pebre
Preparació:
Posem a
remulla los cigrons la nit abans.
Per coure’ls
los posarem a l’olla inox de la Magimix
Cook Expert en lo trosset d’alga kombu i abundant aigua. Taparem i
programarem EXPERTO 40min 100º.
Depenent de la mida dels cigrons necessitareu més temps o menys. Aquestes eren xicotets.
Si no teniu Magimix Cook Expert los podeu coure en
l’olla a pressió (uns 20min) o bé amb una olla normal. Llavors necessitareu 1h
i 30 min aproximadament.
Quan estiguen
cuits los escorrerem, traurem l’alga i reservarem.
Si ne feu
més que menos i los voleu guardar o congelar, guardeu-los en lo seu propi suc
per a una millor conservació.
Preparem la
salsa amb la mateixa Magimix Cook Expert.
Pelem i tallem la ceba a trossos grossos, pelem la dent d’all i ho posem tot a l’olla inox en un bon xorro d’oli. Programem COCCIÓN/ DORAR.
Mentrestant pelem
les tomaques i la pastanaga. Quan acabe de dorar-se la ceba, ho afegim a l’olla
inox, salpebrem i programem: EXPERTO 20
min v2 90º.
Quan acabe, triturem programem: EXPERTO 1min v18.
Si no teniu
la Magimix Cook Expert feu lo sofregit de la manera tradicional a la paella i
després ho passeu pel túrmix.
Sempre podeu
fer més salsa i guardar-la per a un altre plat.
Afegim los cigrons i programem: EXPERTO 2min 100º.
.
I ja podrem servir o guardar a la nostra carmanyola per a portar-ho a la feina.
Aquesta és d’aquelles
receptes que l’endemà de fer-al està més bona que acabat de fer.
Ah! I si vos
ve de gust també lu podeu donar un toquet picant amb una mica de curry o
pesteta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada