Aquest mes amb Cooking the Chef ens hem endinsat a la gastronomia del Segle d’Or francès (Le Grand Siègle, s. XVII). Gràcies al llibre: Vatel et la naissence de la gastronomie: recettes du Grand Siècle, vos porto la recepta d’avui.
Ah! I si teniu ganes de cine gastronòmic, podeu vore aquesta
pel·lícula, un clàssic: Vatel. A l’apartat Mediateca Gastronòmica d’aquest
blog, teniu més recomanacions.
Ingredients:
1 litre d’aigua
500g de
gerds
150g de
sucre (jo he utilitzat panela i n’he posat la meitat)
Preparació:
Netegem los
gerds i los triturem en un processador d’aliments.
Afegim la panela i ho tornem a triturar.
Afegim l’aigua, ho tapem i ho dixem infusionar 1 hora a temperatura ambient.
Ho colem en un xino o una tela o bé en un coladoret finet.
Ho posem a la nevera i servim ben fresc.
Si voleu
vore altres receptes que han preparat bloggers que participen, visiteu: Cooking the Chef.
Qué bebida tan sencilla y tan deliciosa a la vez. Me ha gustado mucho.
ResponEliminaSimple y refrescante. Probaré empleando fresas.
ResponEliminaBesos
a mi también me llamaron mucho la atención las aguas con sabores. Me guardo tu receta!!
ResponEliminaun besito
Una gran receta y muy apetitosa... me bebería ahora mismo un vasito.
ResponEliminaGracies per participar! sempre per aqui. Un petò.
Por acá ya comienzan a verse los días más cálidos, veo esta agua y me encanta el color, precisa para acabar con esa sed que en días de verano se hace más fuerte
ResponEliminabesos