Avui una recepta casolana amb toc oriental.
Ingredients:
350g tofu (jo he utilitzat un amb herbes)
1 ceba
1 primentó roig
1 pastanaga grossa
200g pinya en almívar lleuger (necessitarem també lo suc!)
1c midó de panís
125 ml suc de maçana
125ml ketchup (o si voleu donar un toc picant, poseu la meitat de salsa picant tipus Siracha)
1C tamari
2C vinagre maçana
Oli de sèsam
Preparació:
Pelem i netegem la ceba. La tallem a trossos. També lo primentó.
Posem un xorret d’oli de sèsam al wok i saltegem la ceba i lo primentó uns 3 minuts.
Netegem la pastanaga i al tallem a rodanxes ben fines. L’afegim al wok i saltegem 5 minuts.
Afegim la cullerada de midó de panís i saltegem 1 minut.
Afegim al wok lo suc de la pinya, lo suc de maçana, lo ketchup, lo tamari i lo vinagre de maçana. Reduïm uns 5-10 minuts més.
Tallem la pinya i lo tofu a trossets.
Ho afegim al wok, remenem i tapem i cuinem uns 5 minuts.
Apaguem lo foc i ho dixem tapat uns 30 minuts.
Servim acompanyat d’una mica d’arròs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada