8/8/21

Pastís fred de xocolata i fruits rojos

Un pastís ben bo, vegà, sense sucres afegits, sense gluten ni làctics. Un auto homenatge que me vaig fer per al meu aniversari l’any passat i que encara no havia penjat aquí.


Ingredients:

(per a un motlle de 26cm)

 

300g xocolata fondant sense sucre (a partir del 75%)

400g crema de llet de coco

*Si ho vulguesseu més dolç, podeu afegir-hi 80g de pasta de dàtils, però a mi m’agrada que se note lo gust de la xocolata)

 

Per a la base:

100g anacards

100g flocs d’avena fins

60g dàtils

20g cacau en pols

60g oli de coco

 

Per a decorar:

Maduixes

Nabius

*O qualsevol fruita roja que trobeu

 

Preparació:

Triturem tots los ingredients de la base.

Jo ho faig amb el robot de la Magimix Cook Expert a la cuba gran.


Preparem lo motlle desmuntable. La base la folrarem amb paper vegetal de forn per a que no se’ns apegue i ho puguem desemmotllar molt millor.

Estendrem la massa i apretarem bé per a repartir-la uniformement per tota la base i no deixar cap irregularitat. Mos ajudarem d’una cullera de sopa.

Ho posarem a la nevera mentre preparem la resta per tal de que s’endurixque.

A l’olla inox de la Magimix Cook Expert prepararem la crema de xocolata. Posarem la xocolata i la crema de coco i programarem: EXPERTO 3min 1A 95ºC.


Quan acabe, seguidament programarem: EXPERTO 1min 15 40ºC.

Si no teniu robot de cuina ho podeu fer al foc, sense parar de remenar i amb un termòmetre de cuina.

Una vegada feta la crema de xocolata la posarem al motlle damunt la base i ho reservarem a la nevera un mínim de 3h abans de servir per a que se solidifique.

Abans de traure lo pastís de la nevera netejarem la fruit i la tallarem al gust per a decorar.

Decorarem i servirem o bé decorarem i tornarem a guardar a la nevera perquè si fa molta calor se’ns començarà a fondre.

Espero que xaleu tant com jo! ;)





1 comentari:

  1. Cristina, És bellíssim! ia més, segur que va estar riquíssim!
    petons

    ResponElimina