12/3/21

Col a l’estil hindú *Índia

 


Una manera de preparar la col ben fàcil i en un toquet diferent.

 

Ingredients:

1 col (o mitja si és molt grossa)

1c comí

1 tros gingebre

1c primentó roig picant

1C cilantre en pols

¾ tassa pèsols

¼ tassa aigua

Oli d’auliva

Sal

 

Preparació:

Acalentem l’oli amb lo trosset de gingebre ratllat i lo comí. Saltegem 1 minut.



Netegem les fulles de fora de la col i la tallem a juliana ben fineta.

Afegim a la paella amb lo primentó picant, lo cilantre mòlt i saltegem un minut més.

Després la col, sal al gust i los pèsols.

Saltegem i afegim l’aigua.

Coem 8-10 minuts fins que la carabassa estigue tendreta i s’haigue begut l’aigua.


Un plat ben bo que podeu acompanyar d’unes pakores de ceba, per exemple.




 

1 comentari:

  1. Una receta simple y rica empleando ingredientes conocidos, eso sí, para que sea al estilo indú no le deben faltar los condimentos que mencionas
    Besos Cristina

    ResponElimina