Un postre ben bo per a una celebració! ;)
Ingredients:
4 ous
100g
remolatxa en pols
4C farina d'arròs
4C panela
Per al farcit:
400g
mascarpone
Pepites de
xocolata negra
Gerds
Per a
decorar:
Gerds
Sucre glaç
Pols de
flors comestibles
Taronja coberta
de xocolata
Preparació:
Separem les
clares del rovell.
Posem els
clares a la Magimix Cook Expert amb l’accessori de muntar les clares. Programem
PANADERÍA, MONTAR CLARAS.
Sinó, munteu
les clares a mà o amb l’electrodomèstic que tingueu.
Mentrestant barregem a un bol los rovells d’ou en la panela, la farina d'arròs i la remolatxa en pols.
Una vegada
les clares estiguen muntades les incorporem al bol i ho barregem bé tot.
A una llanda de forn posem paper vegetal i a sobre la mescla, li donem forma quadrada o rectangular amb una espàtula.
Ho coem al
forn a 170º uns 20 minuts.
Quan estigue
cuit, ho dixem gelar.
Preparem lo
farcit tot barrejant lo mascarpone en la panela. Ho barregem un ratet per a que
lo mascarpone se reblanixque i sigue més fàcil d’untar.
Untem bé la bescuit amb lo mascarpone i a sobre hi repartim una mica de pepites de xocolata negra i gerds.
A poc a poc
ho enrotllem i ho guardem a la nevera fins al moment de servir per a que lo
mascarpone se torne a endurir.
Al moment de servir li tirem una mica de sucre glaç per damunt, la pols decorem en los gerds i la taronja.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada