17/3/21

Braç de remolatxa i marcarpone

 

Un postre ben bo per a una celebració! ;)

 

Ingredients:

4 ous

100g remolatxa en pols

4C farina d'arròs

4C panela

Per al farcit:

400g mascarpone

Pepites de xocolata negra

Gerds

Per a decorar:

Gerds

Sucre glaç

Pols de flors comestibles

Taronja coberta de xocolata

 

Preparació:

Separem les clares del rovell.

Posem els clares a la Magimix Cook Expert amb l’accessori de muntar les clares. Programem PANADERÍA, MONTAR CLARAS.

Sinó, munteu les clares a mà o amb l’electrodomèstic que tingueu.

Mentrestant barregem a un bol los rovells d’ou en la panela, la farina d'arròs i la remolatxa en pols.



També ho podríeu fer amb remolatxa fresca. L’hauríeu de bullir o coure al vapor i triturar. Quedaria més liquida i hauríeu de compensar les quantitats segons la farina que heu posat. És a dir, menys quantitat de remolatxa.

Una vegada les clares estiguen muntades les incorporem al bol i ho barregem bé tot.




A una llanda de forn posem paper vegetal i a sobre la mescla, li donem forma quadrada o rectangular amb una espàtula.

Ho coem al forn a 170º uns 20 minuts.

Quan estigue cuit, ho dixem gelar.

Preparem lo farcit tot barrejant lo mascarpone en la panela. Ho barregem un ratet per a que lo mascarpone se reblanixque i sigue més fàcil d’untar.


Untem bé la bescuit amb lo mascarpone i a sobre hi repartim una mica de pepites de xocolata negra i gerds.

A poc a poc ho enrotllem i ho guardem a la nevera fins al moment de servir per a que lo mascarpone se torne a endurir.

Al moment de servir li tirem una mica de sucre glaç per damunt, la pols decorem en los gerds i la taronja.



 

 

Cap comentari:

Publica un comentari