4/8/20

Rap al curry verd


Si vos agrada lo picant, tenir pasta de curry verd a casa és tot un encert, perquè en un moment podeu preparar uns plats ben saborosos.

Ingredients:
1 coa de rap (uns 800g)
3 pastanagues
½ primentó roig
100g panís cuit
200ml llet de coco
200ml aigua
2C pasta curry verd
Oli de coco
Sal

Preparació:
Si compreu un rap grosset, podeu demanar a la peixatera que vol netege i talle a trossos. Guardeu lo cap i les restes per al caldo.
Posem una mica d’oli de coco a la cassola i marquem lo rap.


Netegem la verdura. Tallem lo primentó a trossets. Pelem les pastanagues si les tallem a bastonets.
Escorrem bé lo panís.
Traiem lo rap de la cassola i reservem.  A la mateixa cassola saltegem una mica la verdura. Afegim la pasta de curry verd i saltegem un poc més.


Salem lo rap i lo posem a la cassola.
A continuació hi posem la llet de coco i l’aigua. Jo faig mig i mig perquè m’agrada una salsa més lleugera. Si vulguesseu una salsa més espessa, podeu substituir l’aigua per llet o crema de coco.


Ho dixeu reduir a foc lent uns 20-25 minuts mentre coeu una mica d’arròs blanc per acompanyar i ja tindreu lo plat a punt per gaudir!




Aquí teniu altres receptes fetes amb pasta de curry verd que podeu trobar pel blog:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada