26/2/20

Flors d’espelta i carxofa amb endívia roja




Ingredients:
200g pasta espelta i carxofa
2 endívies roges
5 alls tendres
1 pastanaga
Sal
Oli d’auliva
Pebre

Preparació:
Pelem los alls i los tallem a rodanxes. Los sofregim a la paella en un xorret d’oli.


Netegem i tallem les endívies roges a trosset si les afegim al sofregit.



Bullim aigua i coem la pasta fins que estigue “al dente”. Escorrem i reservem.
Pelem i ratllem la pastanaga. L’afegim al sofregit.


Depenent de com vos agrade sofregireu més o menys, a mi m’agrada que quede un pèl cru i poder notar com cruix.
Afegim la pasta, salpebre, ho saltegem un parell de minuts i servim.



 Podeu tirar-hi una mica de llevadura nutricional al damunt i tindreu un plat ben bo.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada