1/2/20

Curri de moniato





Una recepta que heu de provar! Podeu trobar l’original a la web de Magimix francesa clicant aquí.

Ingredients:
1 llima
2 moniatos
2 dents d’all
2C de curri en pols (jo li poso garam masala)
1c pebre negre
2cm de gingebre
1c cúrcuma (jo la poso fresca)
Cilantre fresc
Sal rosa de l’Himalaya
Nou moscada
2C oli de coco
2 cebes noves
400g tomaca pelada
1 pesteta
1C tandoori masala
200ml crema de coco

Preparació:
Pelem i netegem los moniatos. Los tallem en quatre trossos. Posem lo disc de 4mm al processador i los laminem. Reservem.



Pelem les cebes, lo gingebre i la cúrcuma.
A la olla inox posem les dents d’all, lo gingebre, les cebes i la cúrcuma. Programem EXPERTO 15s/V13.


Amb l’ajuda de l’espàtula ajuntem los ingredients.
Afegim al bol lo garam masala, la nou moscada, lo pebre negre, l’oli de coco, la pesteta i lo tandoori masala. Programem EXPERTO 3 min/V3/120º.


Afegim les tomaques, lo suc de la llima, los moniatos i la crema de coco. Programem EXPERTO 40min/V1A/105º.


Mentrestant bullim una mica d’arròs per acompanyar.
Servim lo curri amb lo cilantre i una mica de sal si ho creieu necessari per damunt. Acompanyeu d’arròs o de naan i gaudit d’un fabulós plat!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada