Una recepta
que heu de provar! Podeu trobar l’original a la web de Magimix francesa clicant
aquí.
Ingredients:
1 llima
2 moniatos
2 dents d’all
2C de curri
en pols (jo li poso garam masala)
1c pebre
negre
2cm de
gingebre
1c cúrcuma (jo
la poso fresca)
Cilantre fresc
Sal rosa de
l’Himalaya
Nou moscada
2C oli de
coco
2 cebes
noves
400g tomaca
pelada
1 pesteta
1C tandoori
masala
200ml crema
de coco
Preparació:
Pelem i
netegem los moniatos. Los tallem en quatre trossos. Posem lo disc de 4mm al processador
i los laminem. Reservem.
Pelem les cebes,
lo gingebre i la cúrcuma.
A la olla
inox posem les dents d’all, lo gingebre, les cebes i la cúrcuma. Programem
EXPERTO 15s/V13.
Amb l’ajuda
de l’espàtula ajuntem los ingredients.
Afegim al
bol lo garam masala, la nou moscada, lo pebre negre, l’oli de coco, la pesteta
i lo tandoori masala. Programem EXPERTO 3 min/V3/120º.
Afegim les
tomaques, lo suc de la llima, los moniatos i la crema de coco. Programem
EXPERTO 40min/V1A/105º.
Mentrestant bullim
una mica d’arròs per acompanyar.
Servim lo
curri amb lo cilantre i una mica de sal si ho creieu necessari per damunt.
Acompanyeu d’arròs o de naan i gaudit d’un fabulós plat!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada