Avui un plat
ben senzillet però que donarà molt de color a la taula. Vos pot servir d’entrant
amb una bona salsa romesco o al pesto, d’acompanyament per als vostres plats o
fins i tot ho podeu triturar i fer-ne una crema ben bona. Ja me direu per què
vos decidu!
Les hortalisses
d’arrel mos aportaran escalforeta durant los mesos de fred. Podeu fer les
combinacions que més vos agraden.
Ingredients:
2 moniatos
grossos
1 ceba
grossa
2 o 3
remolatxes mitjanes
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Pelem i tallem
a trossos los moniatos, la ceba i la remolatxa.
Ho posem a
una safata de vidre i afegim sal, pebre negre i un bon xorro d’oli d’aula.
Posem a
coure al forn a 160º fins que estiguen les hortalisses doradetes i cuites.
Ja podrem
servir!
Ferro i Vit A (betacarotens)...etc
ResponEliminaPuja l'estat d'ànims i dóna energía.
Molt bona elecció.