16/12/19

Hortalisses al forn


Avui un plat ben senzillet però que donarà molt de color a la taula. Vos pot servir d’entrant amb una bona salsa romesco o al pesto, d’acompanyament per als vostres plats o fins i tot ho podeu triturar i fer-ne una crema ben bona. Ja me direu per què vos decidu!

Les hortalisses d’arrel mos aportaran escalforeta durant los mesos de fred. Podeu fer les combinacions que més vos agraden.

Ingredients:
2 moniatos grossos
1 ceba grossa
2 o 3 remolatxes mitjanes
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre

Preparació:
Pelem i tallem a trossos los moniatos, la ceba i la remolatxa.
Ho posem a una safata de vidre i afegim sal, pebre negre i un bon xorro d’oli d’aula.



Posem a coure al forn a 160º fins que estiguen les hortalisses doradetes i cuites.


Ja podrem servir!

1 comentari:

  1. Ferro i Vit A (betacarotens)...etc
    Puja l'estat d'ànims i dóna energía.
    Molt bona elecció.

    ResponElimina