Ingredients:
500g farina
de cigrons
100ml oli
d’auliva
1’5l aigua
Sal
Romer
Orenga
Sàlvia
Ceba tendra
Carxofes en
conserva
Aulives
verdes sense pinyol
Preparació:
Barregem la
farina de cigrons amb l’oli d’auliva i l’aigua. Remenem bé i dixem reposar una
hora.
Retirem la mica
d’espuma que se forme d’amunt i ho salem al gust. Tornem a barrejar-ho bé.
Pelem i
trinxem la ceba tendra. Tallem a trossets les carxofes i a rodanxes les
aulives.
A una llanda
posem paper de forn i al damunt hi aboquem la massa. Depenent de la mida de la
vostra llanda ne sortiran més o menys. Amb aquesta quantitat a mi m’ha sortit 3
llandes de pizza rodona.
Afegim los ingredients
que vulguem per sobre. N'he fet una amb aulives i carxofes i les altes amb ceba tendra i herbes.
Ho coem al forn a 250º uns 40 minuts vigilant que se
cogue bé dalt i sota i no se’ns creme.
Ho traiem
del forn i ja podem tallar a trossets i degustar-ho com un bon entrant
acompanyant per exemple uns patés vegetals.
Buon appetito!
UUiii que receta mas estupenda, voy a ponerla en práctica lo antes posible, no la había visto nunca y me parece una maravilla, además que puedo ponerle los ingredientes que quiera, ¡¡me encanta!!
ResponEliminaBesos y Feliz Navidad!
Nieves
Querida Cristina, se lo difícil que es en estas fechas estar a todo y te agradezco mucho que hayas querido y podido participar en esta edición especial. Me ha parecido muy interesante tu propuesta, la forma de cocerla al horno me encanta y desde luego una propuesta ideal para el aperitivo sobre todo si tenemos en casa intolerantes o alérgicos, un plato fantástico. Gracias de nuevo preciosa!
ResponEliminaHola Cristina. Molt bona elecció de la recepta. No dubte de que estarà d'allò més bona.
ResponEliminaBesets