29/11/19

Polenta amb xampinyons, pesto i cherries confitades




Un plat senzill i molt gustós.

Ingredients:
2 tasses de polenta
2 tasses d’aigua
200 g xampinyons
12 cherries confitades amb oli
Pesto vegà
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva

Preparació:
Netegem bé los xampinyons i los tallem a làmines. Posem un xorret d’oli a la paella i los saltegem. 


Reservem.
Posem un xorro d’oli a la paella, afegim la polenta, salpebrem i remenem bé.  Afegim les tasses d’aigua i no parem de remenar amb la cullera fins que tinguem una textura cremosa.


Posem la polenta en plats individuals o bé en una safata gran, com millor vos vaigue per servir. A sobre hi posem los xampinyons i unes quantes cherries confitades. Ho reguem amb lo pesto vega i ja podem gaudir.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada