Aquí teniu
enllaços a altres receptes d’hummus que podeu trobar pel blog:
I ara sí, l’hummus
de primentó.
Ingredients:
400g cigrons
cuits
1 primentó
roig gros escalivat
2 dents d’all
1C comí
1C pebre
roig (primentó picant mòlt)
Suc de ½ llimona
Sal
Oli d’auliva
Preparació:
Posem un
xorro d’oli a la cassola i afegim lo comí i los alls pelats. Quan lo comí
comence a petar, afegim los cigrons i saltegem una mica.
Aquest pas
el podeu obviar, però a mi m’agrada fer-lo per donar-li més gust al comí i fer
que l’all no retorne.
Posem los
cigrons, lo primentó escalivat, pebre roig, un bon xorro d’oli i sal al gust al
processador d’aliment gran de la Magimix Cookexpert. Sinó al processador que
tingueu o bé amb els turmix i ho tritureu tot. Aneu afegint oli segons la
necessitat i l’espès que vos agrade l’hummus.
Serviu en
una mica més de pebre roig per damunt i un xorret d’oli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada