30/10/19

Hummus de primentó



A casa l’hummus mos agrada molt. Lo clàssic és un bàsic de la nostra cuina, però de tant en tant anem variant ingredients i estan tots boníssims.

Aquí teniu enllaços a altres receptes d’hummus que podeu trobar pel blog:
 


I ara sí, l’hummus de primentó.

Ingredients:
400g cigrons cuits
1 primentó roig gros escalivat
2 dents d’all
1C comí
1C pebre roig (primentó picant mòlt)
Suc de ½ llimona
Sal
Oli d’auliva

Preparació:
Posem un xorro d’oli a la cassola i afegim lo comí i los alls pelats. Quan lo comí comence a petar, afegim los cigrons i saltegem una mica.


Aquest pas el podeu obviar, però a mi m’agrada fer-lo per donar-li més gust al comí i fer que l’all no retorne.


Posem los cigrons, lo primentó escalivat, pebre roig, un bon xorro d’oli i sal al gust al processador d’aliment gran de la Magimix Cookexpert. Sinó al processador que tingueu o bé amb els turmix i ho tritureu tot. Aneu afegint oli segons la necessitat i l’espès que vos agrade l’hummus.



Serviu en una mica més de pebre roig per damunt i un xorret d’oli.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada