20/10/19

Asperges à la flamande *Bèlgica



Tercer domenge de mes i mon anem cap a Bèlgica, aquesta vegada toca la W de Waterloo i he escollit una recepta que si vos agraden los espàrrecs no heu de dixar de provar per a seguir amb el repte de Cocinas del Mundo.

Com sempre, he fet la meua versió sense mantega, apta per als intolerants als làctics.

Ingredients:
4 oeufs durs
2 bottes d’asperges
250g de beurre (ho he canviat per oli d’auliva)
Poivre
Sel
Noix
Muscade
1 bouquet de persil frais

Preparació:
Netegem bé los espàrrecs.
Posem aigua amb una mica de sal a bullir i los coem “al dente”.


Bullim los ous 8-9 minuts.
Pelem los ous i los aixafem amb una forquilla.


Trinxem lo julivert.
Barregem los ous amb lo julivert, sal, pebre i jou moscada al gust i l’oli d’auliva. Ho barregem bé.



Originalment los espàrrecs se servixen tal qual, però jo los he passat una mica per la planxa i després servit amb l’ou la damunt.


Una recepta fantàstica per a un sopar lleuger.

6 comentaris:

  1. que entrante mas molón¡¡¡¡
    me encantan los espárragos cocinados de todas las maneras
    un abrazo
    Concha

    ResponElimina
  2. Una manera diferente de preparar los espárragos
    Cariños

    ResponElimina
  3. Me encanta esta receta, somos muy fans de los espárragos trigueros así que la haré, también sin mantequilla, un buen aceite de oliva y listo.
    Gracias por participar.
    Nos vemos por la China.
    Besos
    Nieves

    ResponElimina
  4. quin plat tan original, amb el que ens agraden els espàrrecs, la provaré segur!
    petonets

    ResponElimina
  5. Así no las he probado; apetecen, pero en esta época no hay por aquí espárragos; me la guardo :)

    ResponElimina