Com sempre,
he fet la meua versió sense mantega, apta per als intolerants als làctics.
Ingredients:
4 oeufs durs
2 bottes d’asperges
250g de
beurre (ho he canviat per oli d’auliva)
Poivre
Sel
Noix
Muscade
1 bouquet de
persil frais
Preparació:
Netegem bé
los espàrrecs.
Posem aigua
amb una mica de sal a bullir i los coem “al dente”.
Bullim los
ous 8-9 minuts.
Pelem los
ous i los aixafem amb una forquilla.
Trinxem lo
julivert.
Barregem los
ous amb lo julivert, sal, pebre i jou moscada al gust i l’oli d’auliva. Ho
barregem bé.
Originalment
los espàrrecs se servixen tal qual, però jo los he passat una mica per la
planxa i després servit amb l’ou la damunt.
Una recepta
fantàstica per a un sopar lleuger.
que entrante mas molón¡¡¡¡
ResponEliminame encantan los espárragos cocinados de todas las maneras
un abrazo
Concha
Una manera diferente de preparar los espárragos
ResponEliminaCariños
Me encanta esta receta, somos muy fans de los espárragos trigueros así que la haré, también sin mantequilla, un buen aceite de oliva y listo.
ResponEliminaGracias por participar.
Nos vemos por la China.
Besos
Nieves
Tienen una pinta muy buena, los probaré.
ResponEliminaBss
Elena
quin plat tan original, amb el que ens agraden els espàrrecs, la provaré segur!
ResponEliminapetonets
Así no las he probado; apetecen, pero en esta época no hay por aquí espárragos; me la guardo :)
ResponElimina