Ingredienti:
(per 6 persone)
300g farina bianca (jo he utilitzat espelta integral)
300g farina gialla
6 uova
Sale
Per il condimento:
18 xampinyons
1 ceba grossa
6 tomaques (o lo seu equivalent en tomaca de conserva casolana)
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
½ pesteta
Preparació:
Fem la massa per a la pasta tot barrejant los ingredients i fent una
bola grossa.
Després l’aplanem bé amb lo corró i ho tallem a tires. Seguidament fem
rombes de 3-4 cm.
Ho anem posant a una safata amb una mica de semolina per tal
de que no s’apeguen.
Pelem i trinxem la ceba. La posem a una paella en un bon xorro d’oli i
la pesteta i sofregim.
Netegem bé los xampinyons i los trinxem. Amb Magimix, ho fem al
processador d’aliment gran uns 20-30 segons. A continuació ho afegim al
sofregit i salpebrem.
Tallem la tomaca a trossos i l’afegim al sofregit. Corregim de sal si
és necessari. Coem a foc lent per a que vaigue reduint.
Posem aigua a bullir amb una mica de sal i quan estigue bullint tirem
la pasta. Quan comence a flotar anem retirant aquella pasta perquè voldrà dir que ja està cuita.
Ho anem posant a una safata amb un xorro d’oli per a que la pasta no s’apegue
entre ella.
Barregem la pasta en lo sofregit i servim acabat de fer.
Me encanta tu versión y me encanta que te haya gustado! Ya se que cuando hay pasta de por medio tu no fallas jejejejeje Bien rica que te ha quedado! Gracias por participar bonita!
ResponEliminaCristina yo salivo con cada receta y más estas delicias de pasta caseras, un placer es ver la versión vegetariana u decir quiero un platico lleno O_O, que rica te ha quedado, besitos!!
ResponElimina