½ primentó
roig
2 dents d’all
12 anelles
de calamar
8-10 galeres
300g arròs
2l caldo de
peix
Oli
Sal
Oli d’auliva
Pebre
Preparació:
Pelem i
trinxem les dents d’all.
Posem un
xorro d’oli a la paella i los afegim.
Rentem i fem
a trossets xicotets lo primentó. L’afegim a la cassola. Sofregim.
Tallem les
anelles de calamar. Les afegim al sofregit.
Tallem les
galeres en tres trossos i les afegim a la cassola.
Saltegem.
Afegim l’arròs,
saltegem i salpebrem en relació al caldo de peix que haguem preparat.
Afegim lo
caldo de peix i coem.
Qual l’arròs
estigue casi fet apaguem lo foc i dixem reposar un parell de minuts.
Servim
acabat de fer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada