10
xampinyons grossos
6 alls
tendres
1 got llet d’avena
Farina d’arròs
Sal
Pebre negre
Nou moscada
Oli d’auliva
Sèsam
Preparació:
Netegem bé
los xampinyons.
Los hi
traiem lo peu i los coem a la paella amb un xorret d’oli.
Tallem a
trossets menuts los peus dels xampinyons.
Netegem los
alls tendre si los fem a rodanxes. Saltegem los trossets de xampinyons amb los
alls tendres.
Fem una beixamel
amb la llet d’avena i la farina d’arròs que mos entre. Salpebrarem i afegirem
nou moscada al gust. La beixamel mos ha de quedar d’una textura consistent, com
si vulguessem fer croquetes.
Barregem la
beixamel amb lo saltejat.
Farcim los
xampinyons. Per sobre tirem una mica d’oli i lo sèsam.
Gratinem al
forn fins que comencen a estar doradets.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada