17/4/19

Amazake nira tama *Japó


Aprofitant que tenia un pot d’amazake a mig ús i que l’altre dia vos vaig penjar un postre, avui anem a utilitzar-lo a una recepta salada per a que veigueu los diferents usos que li podem donar.

Ingredients:
6 nira (anomenats també cebes o alls chinesos, jo he utilitzat alls tendres)
2 ous
3 C amazake
½ C tamari
Oli de sèsam
Sal (al gust, jo no n’he posat perquè el tamari es prou salat)

Preparació:
Pelem i tallem los alls tendres a trossets. Posem un xorro d’oli de sèsam a la paella i los saltegem.


Batem los ous amb l’amazake i tamari.
Quan tinguem los alls tendres al punt desitjat ho aboquem a la paella i remenem.


Servim acabat de fer.



Ho podem acompanyar d’un bol d’arròs integral acabat de fer.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada