5/3/19

Tacos vegans




Amb CookingThe Chef mon anem cap a Mèxic amb la cuinera Cristina Martinez. Podeu vore la seua cuina al capítol 1 de la temporada 5 de la sèrie Chef Table a Netflix.

Jo avui m’he inspirat en les fotos de les seues receptes al perfil de Instagram per a fer la meua versió d’uns tacos vegans.

Ingredients:
(per a 6 tacos)
6 tortillas de panís
100g tempeh de cigrons macerat en tamari
Panís cuit
Tomaques cherry
1 alvocat
½ tomaca
½ ceba tendra
1c chile habanero en pols
Cilantre fresc
Cebollí fresc

Preparació:
Preparem guacamole pelant l’alvocat, tallant-lo a trossos i aixafant-lo amb una forquilla. Afegim lo chile habanero i barregem bé.


Pelem i tallem a trossets menuts la tomaca i també la ceba. Trinxem lo cilantre i ho barregem bé amb l’alvocat.
Tallem a trossets lo tempeh de cigrons i lo saltegem a una paella.


Rentem i tallem les cherries per la meitat.
Trinxem lo cebollí.
Posem una paella a escalfar i passem las tortillas banda i banda. A mesura que les fem les posem a un plat amb un drap de cuina ben tapades.



Quan tenim les tortillas fetes muntem los tacos. Posem guacamole i la damunt lo tempeh, lo panís, les cherries i una mica de cebollí per damunt.


Servim acabat de fer.



6 comentaris:

  1. Muy buena pinta y un genial modo de adaptación a tu tipo de cocina. Bs

    ResponElimina
  2. Muy ricos y saludables tus tacos, yo me comía un par de ellos por lo menos.
    Bss

    ResponElimina
  3. Perfecte Cristina haber participat inspirada i adaptant-ho al teu taranar. Una molt bona recepte. Gràcies.Abril

    ResponElimina
  4. Una alternativa muy buena para los veganos. Felicidades

    ResponElimina
  5. ohh, vegans!!! m'apunto la teva versió, ha d'estar boníssim!! molt bona idea, un petonàs!!

    ResponElimina
  6. Molt bona opció! Tacos vegans ! NO hi estem acostumats, no?
    Ptns

    ResponElimina