Amb CookingThe Chef mon anem cap a Mèxic amb la cuinera Cristina Martinez. Podeu vore la
seua cuina al capítol 1 de la temporada 5 de la sèrie Chef Table a Netflix.
Jo avui m’he
inspirat en les fotos de les seues receptes al perfil de Instagram per a fer la
meua versió d’uns tacos vegans.
Ingredients:
(per a 6
tacos)
6 tortillas
de panís
100g tempeh
de cigrons macerat en tamari
Panís cuit
Tomaques cherry
1 alvocat
½ tomaca
½ ceba
tendra
1c chile
habanero en pols
Cilantre fresc
Cebollí fresc
Preparació:
Preparem
guacamole pelant l’alvocat, tallant-lo a trossos i aixafant-lo amb una
forquilla. Afegim lo chile habanero i barregem bé.
Pelem i
tallem a trossets menuts la tomaca i també la ceba. Trinxem lo cilantre i ho
barregem bé amb l’alvocat.
Tallem a
trossets lo tempeh de cigrons i lo saltegem a una paella.
Rentem i
tallem les cherries per la meitat.
Trinxem lo
cebollí.
Posem una
paella a escalfar i passem las tortillas banda i banda. A mesura que les fem
les posem a un plat amb un drap de cuina ben tapades.
Quan tenim
les tortillas fetes muntem los tacos. Posem guacamole i la damunt lo tempeh, lo
panís, les cherries i una mica de cebollí per damunt.
Servim
acabat de fer.
Muy buena pinta y un genial modo de adaptación a tu tipo de cocina. Bs
ResponEliminaMuy ricos y saludables tus tacos, yo me comía un par de ellos por lo menos.
ResponEliminaBss
Perfecte Cristina haber participat inspirada i adaptant-ho al teu taranar. Una molt bona recepte. Gràcies.Abril
ResponEliminaUna alternativa muy buena para los veganos. Felicidades
ResponEliminaohh, vegans!!! m'apunto la teva versió, ha d'estar boníssim!! molt bona idea, un petonàs!!
ResponEliminaMolt bona opció! Tacos vegans ! NO hi estem acostumats, no?
ResponEliminaPtns