Un plat senzill al que podeu posar al damunt qualsevol cosa que vos vingue de gust i tingueu per la nevera.
Ingredients:
1 coliflor
mitjana (o mitja de grossa)
2 ous
100g tomaca
sofregida (tomaca, sal oli, sucre)
Panís
Formatge rul·lo
de cabra
Sal
Pebre
Comí
Orenga
Preparació:
Netegen bé
la coliflor verda i la triturem
La barregem
en los ous, sal, pebre i comí al gust.
Damunt d’una
llanda posem un tors de paper de forn i estenem bé la massa.
Ho coem al
forn a 200º uns 8-10 minuts.
Ho traiem
del forn i al damunt hi posem la tomaca, lo panís i lo formatge.
Ho tornem a
posar al forn, ara a 250º fins que veiguem que lo formatge se desfà.
Ho traiem,
li tirem una mica d’orenga sec per damunt i ja la podrem gaudir!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada