Ingredients:
300g
pastanagues (ja netes)
200g
anacards crus
1 ceba
grossa
1C curri
Sal
Oli d’auliva
Preparació:
Posem los
anacards a remull en aigua la nit abans.
Pelem i
trinxem la ceba i la dorem a la paella en un xorret d’oli.
Coem les
pastanagues la vapor o bé les saltegeu amb la ceba, com preferiu.
Escorrem bé
los anacards.
Posem la
ceba, los anacards, les pastanagues, la sal i lo curri a la trituradora de got
i fem lo paté. Si veiem que mos queda la textura molt espessa podem anar
afegint oli d’auliva fins aconseguir la desitjada.
Ho posem en
pots esterilitzats. Si ho hem de consumir immediatament se’ns aguantarà
perfectament a la nevera una setmana, sinó ho fem en conserva tot posat los
pots de cap per avall a una olla, cobrint-los d’aigua i fent-ho bullir.
És fantàstic per minjar amb una torrada de fajol amb
una miqueta de nigela per damunt, o bé amb unes endívies. Com més vos agrade,
hi ha milions de combinacions!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada