27/3/18

Paté de pastanaga al curri




Ingredients:
300g pastanagues (ja netes)
200g anacards crus
1 ceba grossa
1C curri
Sal
Oli d’auliva

Preparació:
Posem los anacards a remull en aigua la nit abans.


Pelem i trinxem la ceba i la dorem a la paella en un xorret d’oli.


Coem les pastanagues la vapor o bé les saltegeu amb la ceba, com preferiu.
Escorrem bé los anacards.
Posem la ceba, los anacards, les pastanagues, la sal i lo curri a la trituradora de got i fem lo paté. Si veiem que mos queda la textura molt espessa podem anar afegint oli d’auliva fins aconseguir la desitjada.


Ho posem en pots esterilitzats. Si ho hem de consumir immediatament se’ns aguantarà perfectament a la nevera una setmana, sinó ho fem en conserva tot posat los pots de cap per avall a una olla, cobrint-los d’aigua i fent-ho bullir.


 És fantàstic per minjar amb una torrada de fajol amb una miqueta de nigela per damunt, o bé amb unes endívies. Com més vos agrade, hi ha milions de combinacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada