7/3/18

Un llibre, una recepta (3). Sopa de tofu picant amb miso, pastanaga i primentó





Lo llibre que vos porto aquest mes és: Escuela de cocina vegetariana de Lena Tritto. Un regal d’uns amics que me coneixen bé. És un llibre ple d’imatges amb receptes senzilles per al dia a dia i amb tots los passos fotografiats. A més a més, dins de cada capítol mos fa una petita explicació d’allò que anem a cuinar i les seves propietats.


I ara, les receptes que vos heu animat a preparar:

Estela mos ha preparat uns Gnocchi de carabassa i sègol que han trobat tant bons que a banda de la recepta del llibre los han fet també amb salsa de xampinyons, amb saltejat de gírgoles i tomaca i amb salseta de fricandó que els havia sobrat del dia anterior. Una crack dels gnocchi!


Imma ha fet un Estofat d'azukis amb carabassa i all porro, ideal per als dies de fred.


Vanessa, en un toc oriental, mos ha preparat uns Espaguetis d'arròs amb fantasia de verdures que ha acompanyat amb salsa de soja.


Paula s'ha tornat a animar en dues receptes. Una Amanida de panís de colors.



I unes Minihamburgueses de verdures d'estiu amb farina de cigrons.


Helena mos ha preparat un Basmati a la cúrcuma amb tofu fregit tot decorat amb unes llavors variades de sèsam, carabassa...


I Edith des de Colifower ha preparat un Pastís de flocs de civada i xampinyons. Segur que apreneu moltes coses si visiteu la seua web.



La recepta que jo he escollit és una sopa. A casa mos agraden molt les sopes i si són picants, encara més.

Ingredients:
2 pastanagues
1 tros de gingebre
2 cebes tendres
150g tofu
2 primentó verd
1C oli d’auliva
500ml caldo vegetal
1C mido de panís (jo li he posat farina de cigrons)
2C miso

Preparació:
Netegem les verdures i les tallem a tires.
Tallem lo tofu a daus.
Pelem i tallem lo gingebre a rodanxes.
Posem l’oli a la cassola, ho aboquem i saltegem.


A continuació afegim lo caldo i ho coem uns 8 minuts a foc mitjà.


Desfem la farina de cigrons en una mica d’aigua i ho afegim a la cassola.


Continuem coent durant dos minuts sense dixar de remenar.
Apaguem lo foc, afegim lo miso, remenem bé i ja podem servir i gaudir d’aquesta sopa calenteta.


I ja sabeu, si vos animeu mireu com apuntar-vos aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada