Lo llibre que vos porto aquest mes és: Escuela de cocina
vegetariana de Lena Tritto. Un regal d’uns amics que me coneixen bé. És un
llibre ple d’imatges amb receptes senzilles per al dia a dia i amb tots los
passos fotografiats. A més a més, dins de cada capítol mos fa una petita
explicació d’allò que anem a cuinar i les seves propietats.
I ara, les receptes que vos heu animat a preparar:
Estela mos ha preparat uns Gnocchi de carabassa i sègol que han trobat tant bons que a banda de la recepta del llibre los han fet també amb salsa de xampinyons, amb saltejat de gírgoles i tomaca i amb salseta de fricandó que els havia sobrat del dia anterior. Una crack dels gnocchi!
Imma ha fet un Estofat d'azukis amb carabassa i all porro, ideal per als dies de fred.
Vanessa, en un toc oriental, mos ha preparat uns Espaguetis d'arròs amb fantasia de verdures que ha acompanyat amb salsa de soja.
Paula s'ha tornat a animar en dues receptes. Una Amanida de panís de colors.
I unes Minihamburgueses de verdures d'estiu amb farina de cigrons.
Helena mos ha preparat un Basmati a la cúrcuma amb tofu fregit tot decorat amb unes llavors variades de sèsam, carabassa...
Estela mos ha preparat uns Gnocchi de carabassa i sègol que han trobat tant bons que a banda de la recepta del llibre los han fet també amb salsa de xampinyons, amb saltejat de gírgoles i tomaca i amb salseta de fricandó que els havia sobrat del dia anterior. Una crack dels gnocchi!
Imma ha fet un Estofat d'azukis amb carabassa i all porro, ideal per als dies de fred.
Vanessa, en un toc oriental, mos ha preparat uns Espaguetis d'arròs amb fantasia de verdures que ha acompanyat amb salsa de soja.
Paula s'ha tornat a animar en dues receptes. Una Amanida de panís de colors.
I unes Minihamburgueses de verdures d'estiu amb farina de cigrons.
Helena mos ha preparat un Basmati a la cúrcuma amb tofu fregit tot decorat amb unes llavors variades de sèsam, carabassa...
I Edith des de Colifower ha preparat un Pastís de flocs de civada i xampinyons. Segur que apreneu moltes coses si visiteu la seua web.
La recepta que jo he escollit és una sopa. A casa mos
agraden molt les sopes i si són picants, encara més.
Ingredients:
2
pastanagues
1 tros de
gingebre
2 cebes
tendres
150g tofu
2 primentó
verd
1C oli d’auliva
500ml caldo
vegetal
1C mido de
panís (jo li he posat farina de cigrons)
2C miso
Preparació:
Netegem les verdures
i les tallem a tires.
Tallem lo
tofu a daus.
Pelem i
tallem lo gingebre a rodanxes.
Posem l’oli
a la cassola, ho aboquem i saltegem.
A
continuació afegim lo caldo i ho coem uns 8 minuts a foc mitjà.
Desfem la
farina de cigrons en una mica d’aigua i ho afegim a la cassola.
Continuem coent
durant dos minuts sense dixar de remenar.
Apaguem lo
foc, afegim lo miso, remenem bé i ja podem servir i gaudir d’aquesta sopa
calenteta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada