Avui vos porto uns fideus d’origen asiàtic que vaig provar
per primer cop al Japó que són força curiosos, estan fets de konjac, una planta
de la qual se’n consumeix l’arrel, el bulb.
Se caracteritzen principalment per la seua baixa aportació
de carbohidrats i calories. Es componen d’un 97% d’aigua i un 3% de fibra.
Ingredients:
Shirataki
noodles
1 pastanaga
1 ceba
morada menuda
Brocoli
1 trosset
gingebre
½ pesteta
½ dent d’all
Tamari
Oli de sèsam
Sèsam negre
Preparació:
Aquest
fideus los venen conservats en líquid, quan els obrim els posem a un colador i
los rentem bé.
Després els bullim durant 3 minuts, los escorrem i reservem.
Pelm i
tallem lo trosset de gingebre que vulguem, mig all i la pesteta. Posem un xorro
d’oli de sèsam al wok i ho saltegem.
Rentem,
pelem i tallem la verdura al gust i l’afegim al wok. Saltegem.
Afegim los
fideus shirataki i un xorret de tamari.
Ho saltegem
una mica més i servim amb sèsam negre per damunt.
Itadakimasu!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada