Ingredients:
1l caldo de
peix (fet amb galeres i un calçot)
8 galeres
8 calçots (o
ceballots que li diuen a alguns llocs quan lo calçot és gros)
300g arròs
2 alls
Sal (si lo
caldo de peix no és salat)
Oli d’auliva
Preparació:
Pelem los
calçots i los coem al forn en un xorret d’oli per damunt. Si sou afortunats i
podeu fer-los al foc, millor que millor. També podeu aprofitar aquells que vos
haiguen sobrat d’alguna calçotada.
Posem a
calentar lo caldo de peix a foc lent.
Fiquem un
xorro generós d’oli a la paella i fem les galeres. Les traiem i reservem.
Sofregim los
dos alls a la paella, afegim l’arròs i també lo sofregim una mica. Salarem depenent de lo salat que haiguem fet lo caldo.
Tirem lo
caldo i coem l’arròs.
Quan estigue
casi fet, apaguem lo foc, posem les galeres i los calçots al damunt i dixem
reposar uns 5 minuts.
Servim, barregem i
xalem!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada