1/11/17

Restaurant L'antic Molí - Trivial



Una partida?

Si lo que voleu fer és una partida en tots los sentits abocats damunt del tauler, aneu a visitar l’Antic Molí i la seua nova aposta de menú. 


Natros vam fer lo Trivial i vam sortir més que contents. Si heu de fer lo Gran Trivial complet ja podeu anar en la panxa ben buida...

Lo menú comença amb les típiques cartes del famós joc que van sortint al llarg de tots los plats en format bilingüe (català i castellà) amb informació i curiositats sobre los plats.

A continuació vos poso una mostra dels plats que vam poder gaudir, la resta, haureu d’anar allí per a conèixer-los i gaudir.

Comencem a jugar de veritat després d’uns petit tast d’oli amb: lo vermut amb sifó i escabetx d’anxoves de Vinaròs i los daus de pistatxo alvocat i caviar de truita. Combinacions que preparen los sentits per al festival que comença.


Lo plat estrella per a mi (sóc fan de les tomaques en totes les seues versions) va ser lo mosaic de tomaques amb avellanes de Reus i cus-cus Nitro d’oli d’auliva. Simplement fantàstic.


Llangostins amb fideus d’arròs del Delta, coco, all porro i curry roig thai. Un plat amb un toc oriental molt suau i agradable.


I per acabar, amb uns formatgets dolços. Sí, aquells que guanyem quan encertem una pregunta al lloc adequat!


Un bon vi, aigua, pans de tota classe, cafès, infusions i licors amb un servei molt atent.
I si sou vegetarians, vegans, intolerants al gluten, lactosa... no dubteu en comunicar-ho. S’esforcen i s’adapten per a que te sentigues com un més de la taula i pugues gaudir d’un menú a l’altura dels teus companys de partida.

Si aneu a jugar ja m’ho contareu!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada