I amb
aquesta recepta posem punt i final al repte CRI que ens ha anat proposant des
de El Cajón Desastre de Maggie. Una llàstima que ja s’acabe!
Els
maccheroni a la chitarra són una rrecepta de la regió de Abruzzo i deuen lo seu nom gràcies a la manera de fer-los. Al següent vídeo podeu vore com se fan a la manera tradicional.
Com
que no tinc cap utensili que se li assemble, la nostra amfitriona mos ha dixat
utilitzar la màquina per a fer pasta. Com sempre, jo he fet la meua versió del
plat. Aquí teniu los ingredients originals i les meues modificacions.
Ingredients:
Per la
pasta:
400g di
farina
4 uova
1 cucchiaino
di olio
Sale
Per il sugo:
300g si
agnello (ho he substituït per 100g soja texturitzada)
4 pomodori
maturi
1 bicchiere
di vino bianco secco
1 cucchiaio
abbondante di olio di oliva
Un rametto
di rosmarino
Sale
Pepe
Preparació:
Escorrem la
soja texturitzada i la posem a un bol en lo vi, l’all trinxat, la rameta de
romer desfeta, sal i pebre. Ho rememen bé i ho dixem marinar durant dues hores.
Desprès les tornem
a passar tot canviant la peça de la màquina i li donem la forma. Hem de
recordar d’anar posant farina per a que no s’apeguen entre ells.
Pelem unes
tomaques i les fem a trossos. (Si les escaldeu se pelaran més fàcil)
Escorrem bé
i servim en la salsa per damunt.
Hola Cristina, te ha quedado genial la pasta y me gusta tu versión con sola en vez de carne. Yo hice la salsa sin carne directamente.
ResponEliminaBesos y feliz viernes!
Gracias Cris por apoyar siempre el reto y participar, ha sido un placer tener tus versiones. Y la pasta te ha quedado genial! Un besazo
ResponEliminaCristina como siempre tus versiones me hacen alucinar, no dudo lo rica que te ha quedado son soya, toda una grata experiencia hacer pasta. Mil besos
ResponElimina