Avui vos
porto una recepta que fusiona dues cultures, l’anglesa i la hindú. L’he tret d’una
revista de la qual ne sóc fan: Veggie.
Ingredients:
1 ceba
grossa
1 pastanaga
grossa
1 tija d’api
2 dents d’all
2cm gingebre
1 fulla
llorer
1c farina de
panís
300ml aigua
650g
tomaques
100ml llet
de coco
Pebre
Sal
Panela
Oli d’auliva
Preparació:
Pelem i
rentem la ceba, la pastanaga i l’api. Ho tallem a trossets i ho saltegem en lo
gingebre, l’all i la fulla de llorer uns 10-12 minuts.
Escaldem les
tomaques i les pelem. Si tenim tomaques en conserva, aquestes també mos
serviran.
Les afegim
al sofregit amb una culleradeta de panela, la farina de panís i ho salpebrem. Ho coem uns 20-30
minuts.
Una vegada
cuit, traiem la fulla de llorer i ho triturem tot amb la llet de coco i l’aigua.
Ho tornem a
posar a la cassola i acabem de fer la sopa a foc lent fins que reduixque.
Servim
calenta o fresqueta, com preferim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada