Ingredients:
2
carabassons
1 ceba
2 o 3
llaunes de tonyina
Sal
Oli
Pebre
Farina
Pa ratllat
Per a la
beixamel:
1 got de
llet d’avena (o qualsevol que gasteu)
Farina de
panís
Sal
Nou moscada
Preparació:
Ratllem lo
carabassó i lo dixem escórrer per a que tregue l’excés d’aigua. Després lo
salpebrem.
Pelem,
rentem i tallem la ceba ben menuda. La posem a sofregir en un xorret d’oli.
Fem la
beixamel afegint la farina a la llet sense parar de remenar. Salem i afegim un
sols tocar-hi de nou moscada. Quan la beixamel estigue ben consistent la
reservem.
Barregem la
ceba, lo carabassó i la beixamel en les llaunes de tonyina ben escorregudes. Ho
barregem bé i dixem la massa a la nevera un mínim de dues hores per a poder fer
bé les croquetes.
Donem forma
a les croquetes i les passem per farina i després per pa ratllat.
Les anem col·locant
a una safata o bé en carmanyoles per a poder congelar-les. A mi sempre m’agrada
congelar-les perquè així després es fan millor. Sinó congeleu només aquelles
que no fareu servir.
Per a
coure-les les fregim en oli ben calent i després les anem traient damunt de
paper de cuina per a que absorbixque l’excés d’oli.
I a gaudir-les!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada