13/8/17

Croquetes de carabassó i tonyina



 

Ingredients:
2 carabassons
1 ceba
2 o 3 llaunes de tonyina
Sal
Oli
Pebre
Farina
Pa ratllat

Per a la beixamel:
1 got de llet d’avena (o qualsevol que gasteu)
Farina de panís
Sal
Nou moscada

Preparació:
Ratllem lo carabassó i lo dixem escórrer per a que tregue l’excés d’aigua. Després lo salpebrem.


Pelem, rentem i tallem la ceba ben menuda. La posem a sofregir en un xorret d’oli.


Fem la beixamel afegint la farina a la llet sense parar de remenar. Salem i afegim un sols tocar-hi de nou moscada. Quan la beixamel estigue ben consistent la reservem.


Barregem la ceba, lo carabassó i la beixamel en les llaunes de tonyina ben escorregudes. Ho barregem bé i dixem la massa a la nevera un mínim de dues hores per a poder fer bé les croquetes.



Donem forma a les croquetes i les passem per farina i després per pa ratllat.
Les anem col·locant a una safata o bé en carmanyoles per a poder congelar-les. A mi sempre m’agrada congelar-les perquè així després es fan millor. Sinó congeleu només aquelles que no fareu servir.


Per a coure-les les fregim en oli ben calent i després les anem traient damunt de paper de cuina per a que absorbixque l’excés d’oli. 


I a gaudir-les!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada