Avui tornem al Japó!
Ingredients:
1/2l dashi
vegetarià
Fideus soba
1 ou
6 nusos de
yuba deshidratats
6 shiitake
Cebollí sec
(si ne teniu de fresc millor encara)
Sal
Oli
Preparació:
Los nusos de
yuba los haurem posat la nit ans a remulla i a la nevera per tal de que s’hidraten
bé. Una vegada hidratats los escorrerem.
Posarem los
fideus soba a un bol i los escaldarem en aigua bullint. Dixant-los reposar
entre 5 i 8 minuts estaran cuits. Los traurem i refrescarem.
Bullirem l’ou.
Lo dixarme gelar, lo pelarem i tallarem per la mitat.
Tallarem los
shiitake a trossets i los saltejarem en un xorret d’oli i sal.
Col·locarem
a un bol gran de sopa los soba, al damunt hi posarem los shiitake, los nusos de
yuba, la meitat de l’ou i lo cebollí sec.
A l’hora de
servir hi tirarem lo dashi ben calent. I si vos agrada lo picant, li podeu
tirar una mica de shichimi per damunt.
Itadakimasu! :)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada