3/8/15

Veggie soba *Japó



Avui tornem al Japó!


Ingredients:

1/2l dashi vegetarià

Fideus soba

1 ou

6 nusos de yuba deshidratats

6 shiitake

Cebollí sec (si ne teniu de fresc millor encara)

Sal

Oli



Preparació:

Los nusos de yuba los haurem posat la nit ans a remulla i a la nevera per tal de que s’hidraten bé. Una vegada hidratats los escorrerem.



Posarem los fideus soba a un bol i los escaldarem en aigua bullint. Dixant-los reposar entre 5 i 8 minuts estaran cuits. Los traurem i refrescarem.



Bullirem l’ou. Lo dixarme gelar, lo pelarem i tallarem per la mitat.



Tallarem los shiitake a trossets i los saltejarem en un xorret d’oli i sal.



Col·locarem a un bol gran de sopa los soba, al damunt hi posarem los shiitake, los nusos de yuba, la meitat de l’ou i lo cebollí sec.





A l’hora de servir hi tirarem lo dashi ben calent. I si vos agrada lo picant, li podeu tirar una mica de shichimi per damunt.



Itadakimasu! :)




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada