30/7/15

Cistelletes de pataca en samfaina i feta





Ingredients:
Les quantitats dependran dels motlles i de la quantitat que ne vulgueu fer.
Pataques
Samfaina (o escalivada)
Formatge feta (o lo que més vos agrade)
Herbes provençals
Sal
Oli

Preparació:

La samfaina la haurem fet lo dia ans i la tindrem gelada.

Pelarem les pataques i les rentarem bé. Ratllarem les pataques en un ratllador, afegirem sal i herbes provençals. Dixarem escórrer la pataca per a que tragué l’aigua que li sobra.



Precalentarem lo forn a 180º.

Posarem oli als motlles i agafarem la pataca i anirem cobrint les parets, donant-los forma de cistelleta.




Ho posarem la forn i courem fins que veiguem que comencen a dorar-se. Traurem les cistelles del forn i les dixarem gelar.



A l’hora de servir, posarem una mica de samfaina i lo feta per damunt.


2 comentaris:

  1. Oh que bo que deu ser aixo!! El toc cruixent de la patata amb la dolçor de la samfaina i contrastada amb el formatge feta...se'm fa la boca aigua!! Felicitats per la recepta!
    Petons
    Anna
    http://amossegadetes.blogspot.com.es/

    ResponElimina
  2. Ho provo com a entrant per al cap d'any a vore que tal surt Bon any

    ResponElimina