Ingredients:
Les
quantitats dependran dels motlles i de la quantitat que ne vulgueu fer.
Pataques
Samfaina (o
escalivada)
Formatge feta
(o lo que més vos agrade)
Herbes provençals
Sal
Oli
Preparació:
La samfaina
la haurem fet lo dia ans i la tindrem gelada.
Pelarem les
pataques i les rentarem bé. Ratllarem les pataques en un ratllador, afegirem
sal i herbes provençals. Dixarem escórrer la pataca per a que tragué l’aigua
que li sobra.
Precalentarem
lo forn a 180º.
Posarem oli
als motlles i agafarem la pataca i anirem cobrint les parets, donant-los forma
de cistelleta.
Ho posarem
la forn i courem fins que veiguem que comencen a dorar-se. Traurem les
cistelles del forn i les dixarem gelar.
A l’hora de
servir, posarem una mica de samfaina i lo feta per damunt.
Oh que bo que deu ser aixo!! El toc cruixent de la patata amb la dolçor de la samfaina i contrastada amb el formatge feta...se'm fa la boca aigua!! Felicitats per la recepta!
ResponEliminaPetons
Anna
http://amossegadetes.blogspot.com.es/
Ho provo com a entrant per al cap d'any a vore que tal surt Bon any
ResponElimina