Ingredients:
100g pasta
fresca
Pinyons
2 alls
Bolets deshidratats
1 tomaca
grossa
Aufapiga
Sal
Pebre
Oli
Preparació:
Posem los
bolets a deshidratar mínim 30 minuts ans de començar a preparar-ho per a que s’hidraten
bé.
Pelem i
tallem los alls a làmines i los sofregim en un xorret d’oli.
Afegim los bolets
a trossets i saltegem bé.
A continuació
tirem los pinyons i los dorem una mica.
Rentem bé i
tallem la tomaca a trossos. L’afegim a la paella i saltegem. Salpebrem.
Coem la pasta
amb aigua bullint, escorrem i afegim a la paella.
Agafem una mica
d’aufapiga i la trinxem. Ho saltegem tot a la paella i servim.
Podeu
acompanyar lo plat d’uns trossets de parmesà. Boníssim!! :)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada