6/8/15

Pasta a la meua manera





Ingredients:

100g pasta fresca

Pinyons

2 alls

Bolets deshidratats

1 tomaca grossa

Aufapiga

Sal

Pebre

Oli



Preparació:



Posem los bolets a deshidratar mínim 30 minuts ans de començar a preparar-ho per a que s’hidraten bé.



Pelem i tallem los alls a làmines i los sofregim en un xorret d’oli.



Afegim los bolets a trossets i saltegem bé.   



A continuació tirem los pinyons i los dorem una mica.





Rentem bé i tallem la tomaca a trossos. L’afegim a la paella i saltegem. Salpebrem.





Coem la pasta amb aigua bullint, escorrem i afegim a la paella.





Agafem una mica d’aufapiga i la trinxem. Ho saltegem tot a la paella i servim.





Podeu acompanyar lo plat d’uns trossets de parmesà. Boníssim!! :)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada