Ingredients:
(8-10pax)
8 nècores
mitjanes
1 kg d’arròs
Montsià
5 alls
2 cebes
8 tomaques
Julivert
10 avellanes
3l caldo de
peix
2 sèpies
Sal
Pebre
Oli
Vi blanc
Preparació:
Partim les
nècores per la mitat tot pegant-los-hi un cop sec amb lo mànec del ganivet, per
exemple.
Posem un
xorro d’oli a la cassola i les saltegem una mica per a que l’oli agafe bon
gust. Les traiem i reservem.
Trinxem 4
alls i los dorem a l’oli.
Pelem,
rentem i trinxem la ceba i l’afegim al sofregit.
Pelem les tomaques, les triturem i afegim per
acabar de fer un bon sofregit. Salpebrem.
Netegem bé
la sèpia i la tallem a daus ben menuts. L’afegim al sofregit. Al cap d’un moment,
tirem un xorret de vi blanc.
Quan lo
sofregit estigue fet, afegim l’arròs i remenem bé.
A continuació tirem lo caldo
de peix i dixem que se cogue una mica.
Posem les nècores a l’arròs i dixem que
s’acabe de coure.
Servim
calent.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada