27/8/15

Amanida d'asbargínyia *Romania



De tant en tant mos agrada provar receptes de diferents part dels món. N'hi ha de ben senzilles i bones fetes amb ingredients que tenim a casa com l'amanida d'avui.



Ingredients:
1kg asbargínyies
1 ceba tendra
2 dents d’all
½ primentó roig
1 primentó verd
1 tomaca grossa
Sal
Pebre
Julivert
Comí
Oli
Suc llimona
*Si teniu un primentó groc també lo podeu afegir, la recepta original ne porta però jo no ne vaig trobar...

Preparació:
Escalivem les asbargínyies i les dixem gelar.
Les pelem bé i les tallem a daus. Ho anem posant tot a un bol.


Pelem i trinxem la ceba i los alls. Ho fiquem al bol.


Rentem bé la tomaca i los primentons i los tallem ben menuts. Ho afegim tot al bol.
Condimentem al gust en la sal, pebre, comí i oli. 


Ho remenem bé i reservem a la nevera.
Servim ben fresquet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada