Ingredients:
1 carabassa mitjana
1 ceba
2 formatgets
½ got de vi blanc
Sal
Pebre
Oli
Preparació:
Buidem la carabassa tot fent-li un tall a la part superior. Anem traient tot lo de dins, però dixarem una capa prou gruixuda per poder coure-ho sense que se mos trenque.
Utilitzarem la mitat del que haguem tragut de dins pa fer la crema. L’atra mitat, ho podem guardar a la nevera per fer un altra cosa, ho bé congelar per a utilitzar en un atre moment.
Triturarem lo tros de carabassa a utilitzar en la ceba, los formatgets i lo vi blanc.
Salpebrarem la carabassa i hi tirarem un xorret d’oli. Després afegirem a dintre los ingredients triturats, ho taparem en un tros de paper d’alumini i ho posarem a coure al forn a 120º unes dos hores fins que estigue cuit. Depenent de la potencia i tipus de forn, pot tardar més o menos.
Ho servirem a la taula a mode de sopera. Posarem la crema, i amb la cullera mateix, sevirem els trossets de carabassa per barrejar amb la crema.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada