Ingredients:
(per a uns 20)
1 col petita
llavors germinades a casa de fesols mungo (sinó poseu germinats de soja)
3 pastanagues
1 ceba
20 làmines de massa de rotllets
salsa de soja
sal
pebre
oli
Preparació:
Tallem la col, les pastanagues i la ceba a juliana i ho sofregim al wok. Afegim los germinats de fesols mungo, salpebrem i tirem salsa de soja al gust (teniu en compte que és prou salada).
Anem remenant fins que estigue cuit.
Preparem la massa tot passant una mica d'aigua per damunt per a que se desanganxe millor.
Anem agafant-la una a una, posem la barreja de verdures al mig i enrotllem. Així fins que los tinguessem tots fets.
A l'hora de coure, teniu dos opcions: fregir-los en abundant oli, o bé posar-los al forn a temperatura màxima fins que se doren. De les dos maneres queden bons.
Ah! I una vegada posat's a fer-ne, ne feu bastants i los congeleu. S'aguanten molt bé, així lo dia que vos apetix, només es treure, cuinar i servir!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada